Vad vi erbjuder

Här är några av de saker vi kan hjälpa dig med.

Content manager – blogg & sociala medier

I egenskap av content managers eller content creators skapar vi innehåll till blogg och sociala medier. Vi kan också ordna en sociala medier-strategi eller vara webbredaktörer för din sajt. Vill du ha SEO-vänliga artiklar och löpande hjälp att dela dem i sociala medier? Någon som ser till att ditt Instagram-konto blir enhetligt och inspirerande? Någon som aldrig glömmer att uppdatera din Facebook-sida? Det ordnar vi!

Copywriting

Vi skriver gärna nya texter till din hemsida eller trycksak. Vi ser till att det blir proffsigt och matchar ditt företags tonalitet och målgrupp. Med vår språkliga fingertoppskänsla ger vi alltid det där lilla extra!

Workshops

& Zetterqvist erbjuder skräddarsydda workshops kring ämnet digital copywriting. Vi kan göra det enskilt eller i grupp, för en hel kommunikationsavdelning eller för dig som enskild kreatör som vill få bättre koll på det digitala.

Del i ett team

Behöver din byrå eller arbetsplats tillfällig copyförstärkning i ett projekt eller gentemot en viss kund? Vi hoppar gärna in och blir en del av arbetsgruppen – oavsett om ni vill ha input på digital närvaro, skapa en kampanj, bolla idéer eller ha broschyrtexter.

Blir du nyfiken och vill veta mer eller kasta in oss direkt i ett projekt? Vi kommer gärna förbi på en kopp kaffe – vi gillar kaffe – och pratar vidare!